13 May 2009

SONY PSP Gri Base Pack



KDV Dahil TL :357,54 TL

Tam bir tasarım harikası olan PSP, efsanevi Playstation'ın elde taşınabilir versiyonu... Geniş ekran özelliği, Memory stick duo ile artırılabilir hafızası, UMD filmler, oyunlar ve daha niceleri bu taşınabilir cihazın içinde...
UMD mi?
Açılımı Universal Media Disc olan bu yeni kayıt medyası yakında tüm dünyayı saracak. Kim derdi ki bu kadarcık şeyin bir DVD'ye yakın bir bilgiyi depolayabileceğini?

Biri oyun mu dedi?
Varsayalım ki pek oyuncu bir insansınız ve nerede oyun oynamak isteyeceğiniz belli olmuyor. Sizin gibi oyuncu arkadaşlarınız varsa Wi-Fi denen kablosuz bağlantı sistemi sayesinde sayısı 16'lara varan oyunsever arkadaşla da oyun oynayabilirsiniz. Diyelim ki UMD oyununuzu oynarken ilgilenmeniz gereken başka bir durumla karşılaştınız, aynen kaydedin Memory Stick Duo'ya, işiniz bitince de kaldığınız yerden devam.

Müzik ve akan sular sorunsalı...

ATRAC3 Plus veya Mp3 formatındaki müzikleri Memory Stick Duo'ya keydederek (hani aynı zamanda az önce oyunda kaldığınız bölümü kaydettiğiniz yer) dilediğiniz yerde dinleyebilirsiniz. Üstelik dinlediğiniz müzik türüne göre PSP'nin tonunu da ayarlayabilirsiniz. Üstelik UMD audio'larla müzik dinleyebileceğinizi belirtmeden de edemeyeceğiz: evet, dinlersiniz.

Film izlemenin dayanılmaz hafifliği...

PSP çantanızda ağırlık yapmaz. Cebinizde hafif bir şişkinliğe neden olabilir ancak milyon dolar bütçeli filmleri izleyebileceğinizi düşünürsek hiç dert olmayacak bir şişkinliktir bu. Kısaca kullanımı tarif edelim: PSP'ye takınız, parkta, vapurda, otobüste ya da aklınıza gelen herhangi bir mekanda yer ve zamandan bağımsız olarak filminizi izleyiniz. Takınız kulaklığınızı kendi dünyanızı oluşturunuz. Ha tabi Memory Stick Duo'ya, sevdiğiniz müzik parçaları ve kaydettiğiniz oyun bölümlerinin yanı sıra, sevdiğiniz bir filmi de kaydettiyseniz onu bilemeyiz. UMD'siz de film izleyebilirsiniz o zaman.

Anılarım bir film şeridi gibi gözümün önünden geçti...

PSP'yi aynı zamanda bir fotoğraf albümü olarak da düşünebilirsiniz. Hatta PSP ile fotoğraf albümündeki bu görüntüleri bir slideshow halinde izleyebilirsiniz. Kısacası 280 gramlık PSP ile her yere gidersiniz ve gencecik yaşınızda, sağlığınız yerindeyken hayatınızın bir film şeridi gibi gözünüzün önünden geçmesini sağlayabilirsiniz.

Ürün adı: Play station Portable

Renk: Gri (Silver)
Boyut: Yaklaşık 6.7 in (G) x (Y) x 2.9 in (D)
Ağırlık: Yaklaşık 280 g ( batarya dahili )
İşlemci: Play Station Portable CPU ( Sistem saat çarpanı 1-333 MHz )
Ana Bellek: 32 MB
Gömülü DRAM: 4 MB
Gösterim: 4.3 inç, 16:9 geniş ekran TFT LCD 480 x 272 piksel, 16.77 milyon renk
Maksimum parlaklık 180 /130/80 cd/m2 ( Batarya kullanırken )
Maksimum parlaklık 200/180/130/80 cd/m2 (AC Adaptör kullanırken )
Ses: Dahili stereo mikrofon
Ana Giriş / Çıkış: IEEE 802.11 b / Yüksek hızı USB ( USB 2.0 ) / Memory Stick Duo / IrDA / Memory Stick Duo yuva
Ana Bağlantılar: USB bağlantısı / DC OUT bağlantısı / DC IN 5V bağlantısı / Kulaklık bağlantısı
Güç: Lütyum-İyon Batarya / AC Adaptör
Disk Sürücü: UMD Drive (Salt okunur)
Profil: PSP Game / UMD Audio / UMD Video
Kablosuz İletişim: IEEE802.11b
Infrastructure Mode: Ad Hoc Mode ( 16'dan fazla PSP sistemine bağlar )

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız önemlidir.