5 Oca 2010

Her kadının sahip olması gereken 25 şey!





Görünümünüze özen gösteriyor, her sezon başında alışverişe çıkıp dolabınıza yepyeni parçalar mı ekliyorsunuz? Cosmopolitan dergisi, her kadının sahip olması gereken 25 şeyle yepyeni bir görünüme kavuşacağınızı iddia ediyor .

1- Yüksek topuklar
Bacaklarınızı uzun gösteren yüksek topuklu ayakkabılar harika bir aksesuvardır. Sizi bir anda bir stil tanrıçasına dönüştürebildikleri gibi kendinize olan güveninizin de artmasını sağlar.

2- Opak çorap
Solgun renkli bacaklarınızı kamufle edebilmek için harika bir yöntemdir. Özellikle de tüylerinizi alacak vakit bulamıyorsanız giydiklerinize göre hafif parlak veya tam mat olanları tercih edebilirsiniz.

3- Renkli portföy çanta
Böyle bir aksesuvar gittiğiniz tüm davetlerde ilgi çekecektir. Tüylü, taşlı ve farklı kumaşlara sahip çantalar, şık oldukları kadar flörtöz mesajlar da verir.



4- Büyük güneş gözlükleri
Kullanıcısına gizemli bir hava katan bu aksesuvar, tam stil sahiplerine göre...

5- Korse iç çamaşırları
Toparlayıcı model iç çamaşırları, mükemmel hatlara sahip olmanızı sağlar. Dünyaca ünlü yıldızların her zaman zinde görünmelerinin bir sırrı bu tip ürünlerde yatıyor.

6- Deri cüzdan
Cüzdan gibi sıklıkla kullandığınız bir eşyanız olabildiğince şık bir tasarıma sahip olmalı. Zamanla derisi yumuşadıkça, cüzdanınız daha da hoş bir görünüm alacaktır.

7- Babet ayakkabılar
Her ne kadar yüksek topuklar, feminen bir görünümün garantisi olsa da, bazı zamanlarda canınızı sıkabilirler. Özellikle uzun süre kullanmak için daha pratik olan babet ayakkabılar aslında tahmininizden daha şık bir görünüme sahiptir.


8- Yoga pantolonu
Özellikle rahatlığı seven biriyseniz, bu hafif parça üzerinizden çıkaramayacağınız bir kıyafet olacak. Bu pantolona sahip olmak için illa yoga yapıyor olmanız gerekmez. Ev ortamında rahat bir akşam geçirmek için en şık giysiniz yoga pantolonunuz olabilir.

9- Seksi iç çamaşırları
Etrafınızdakiler yüzünüzdeki gülümsemeye anlam veremeyecekler. Tabii gerçek sebebini göstermezseniz! Özellikle dantel tasarımlar kendinize olan güveni artıracaktır.

10- Vintage elbise
Önceki yılların modası tekrar gündemde. 1960'larda kullanılan vintage kıyafetler aynı zamanda tüketim çılgınlığınızı da frenleyebilir.

11- Altın kolye
Abartılı mücevherler üzerinizde emanet gibi durabilir. Sade altın renkli ve ince zincirli bir kolye ile giysinizin havasını bir anda değiştirebilirsiniz.

12- Deri ceket
Tercihen biraz yıpratılmış görüntüye sahip bir model satın alabilir veya birkaç yılda bir eski kıyafetlerinizin arasından çıkardığınız, lise yıllarınızdan kalma deri ceketinizi tekrar keşfedebilirsiniz.

13- Payetli eşarp
Günlük kıyafetlerinizi gece bile kullanmanızı sağlayan bu aksesuvarlar ille de pahalı olmak zorunda değil! Özellikle metalik payetlerle süslenmiş eşarplardan mutlak edinin.

14- İyi bir saç stilisti
İstediğiniz kadar pürüzsüz bir cilde sahip olun, eğer kötü bir saç kesimine sahipseniz bu, tüm iyi özelliklerinizi silip atmaya yetebilir. Güzel bir kesim ise bambaşka bir insan olmanızı sağlar. Başarılı bir saç stilisti bulduğunuzda, onu elinizden kaçırmamaya özen göstermelisiniz.


15- Pürüzsüz cilt
Yıl boyunca cildinizi korumanız çok önemlidir. Kaliteli bir serum sayesinde cildinizi koruyabilir, besleyerek daha sağlıklı bir görünüme kavuşmanızı sağlayabilir.

16- Görkemli kirpikler
Bir anda feminen bir görünüme kavuşmanızı sağlayan takma kirpikler, yüzünüzde kayda değer bir fark yaratabilir. Takma kirpik kullanmaktan hoşlanmıyorsanız, aynı etkiyi yaratan maskaraları tercih edebilirsiniz.

17- Mizah anlayışı
Kendinizi ve stilinizi çok ciddiye almayın; fazla 'uğraşmış' görünmeyin. Aksi takdirde dünyadaki tüm tasarımcı markaları bile sizi stil sahibi yapmaya yetmez.

18- İkinci el
Eski ve yeniyi birarada kullanmak yeni bir akım. İkinci el kıyafetler genel görünümünüze benzeri olmayan bir farklılık katabilir ama dozunda kullanmak şartıyla.

19- Rahatlatıcı banyo yağı
Stres, cildinizi büyük ölçüde yıpratır. Kendinizi daha zinde ve rahat hissedebilmek için muhteşem kokulu bir banyodan daha iyisi olamaz.

20- Ten rengi oje
Bazen maniküre gidecek zamanınız olmayabilir. Ancak yine de bakımlı görünmeyi tercih edersiniz. Ölü derilerinize uygulayacağınız peeling'den sonra tek kat oje sürerek her türlü ortama hazır olabilirsiniz.

21- Kırmızı ruj
Rujunuzun çok koyu olmasından mı korkuyorsunuz? Ten renginize yakışacak olan kırmızı tonunu bulduktan sonra gerisi size kalmış. İster bir parlatıcı ile rengini daha ışıltılı yapın, ister kat kat uygulayarak mat bir görünüm elde edin.

22- Vücut peeling'i
Stil saahibi olmak yumuşak bir cilt gerektiriyor. Haftada en az iki kere vücudunuza uygulayacağınız peeling ile ölü deri hücrelerinizden arınabilirsiniz.

23- Çanta boyu saç fırçası
Acil bir görüşmeye katılmanız gerektiğinde saçlarınızı 15 saniyede şekle sokabilirsiniz. Bunun için çantanızda lastik uçlu ve katlanan bir saç fırçası taşıyın!

24- Dudak balsamı
Kendinize ne kadar özen gösterirseniz gösterin, soyulan ve çatlamış dudaklar sizi kötü gösterecektir. Bu yıpranmış görünümü yok etmek için dudak renginizle aynı tonlara sahip bir dudak kalemi ve dudak balsamı kullanabilirsiniz.

25- Klasik bir parfüm
Herkesin bildiği klasik bir parfüm kendinizi muhteşem hissetmenizi sağlayabilir. Geçtiğiniz her yerde izinizi bırakarak parfümün sizinle özdeşleşmesi de bu kokunun getireceği avantajlar arasında. Parfüme bir yatırım gibi bakabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız önemlidir.