20 Eki 2008

SMEG



smalterie metallurgiche emiliane guastalla

Uğruna aşkıma deliler gib yalvarabileceğim, hatta bütün boğaımı kemerimi sıkarak almayı planladığım o muhteşem buzdolabı markası "SMEG"

Aynı zamanda sadece buzdolabı üretmekle kalmayan vittorio bertazzoni tarafından 1948 yılında kurulan SMEG aklımı alacak güzellik ve de şirinlikte çamaşır makinesi bulaşık makinesii vs. üretmiş bir markadır...


SMEG'le ilk karşılaşmam Cevahirde metro girişinden hemen sol tarafta bulunan mutfak malzemelerisatan bir dükkanın dekor amaçlı kullanması suretiyle oldu.
Sonra kendimi biricik şkımın elinden tutmuş dükkana doğru sürüklerken bulmuştum...

Eğer şekil olarak başka kimselerde görmek istemediğiniz eşsiz bir mutfağa sahip olmak istiyorsanız rengarenk smegler eşliğinde country style mutfakları tercih edebilirsiniz. Bu arada diğer ankastreler içinde smeg ler var tabikide. Gayet çeşitli ürünlere sahip olan bir marka kendisi renklilerin haricinde yeni model metalik gri gibi ürünleri de var.

Renkli smeglerde tek kapılı, çift kapılı deepfreeze'i altta olan ve üstte olan olmak üzere 3 çeşit buzdolabı var. Eflatun olan çamaşır makinesi. Kapağı kapalıyken ne olduğunun belli olmaması nedeniyle çamaşır makinenizi mutfaktağa koymanız gerekiyorsa hem diğerleriyle takım olacak hemde çamaşır makinesinin mutfakta olmasından hoşlanmayan birçok insan için en azından görüntü açısından iyi bir çözüm olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız önemlidir.