25 Ara 2008

Brian Hugh Warner

Brian Hugh Warner 5 Ocak 1969 Ohio doğumlu...
Hayatımda gördüğüm en düzgün insanlardan biri.. hayatımda ne tip insanlar gördüm siz düşünün:)

Amerikalı müzisyen kurduğu grubun adını Marilyn Monroe ve Charles Manson'dan almış..

En önemli ilişkisi Rose McGowan ile olandı. McGowan için; Mechanical Animals'taki bir çok şarkıyı yazmış ve Posthuman şarkısında onun sesini de kullanmıştı.

2001'de ayrıldılar. Aynı sene model ve ünlü striptizci "Dita Von Teese" ile sevgili oldu ve 2004'te evlendi 2007'de boşandı.

Şu an 21 yaşındaki Evan Rachel Wood ile birlikte.. Kızcağıza acmıyor değilim yazık.. Heart Shaped Glasses klibinde beraber oynayan çift, sevişme sahneleriyle dikkat çekmişlerdir. Eat Me, Drink Me albümündeki şarkılar da Evan ve eski eşi Von Teese için yazılmışlardı..

İlk olarak David Lynch'in "Kayıp Otoban" filminde rol aldı.. Gözüktüğü diğer önemli filmler Asia Argento'nun The Heart Is Deceitful Above All Things ve Lucy Liu'nun başrolünde oynadığı Rise'dır.

Michael Moore'un silahlanma karşıtı belgeseli Bowling For Columbine'da da görüşlerini açıklamıştı çünkü Columbine katliamının sorumlularından biri olarak kendisi gösterilmektedir. Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll adlı bir film çekip, başrol oynama planlarını açıklamıştır.

1999'da resim çizmeye de başlamıştı. Şarkı söylemekten çok resim yapmayı sevmiştir. The Golden Age Of Grotesque adındaki (grubun aynı isimde albümü de vardır) resim sergisini 2002'de açmıştır. Lest We Forget albümünün kapağındaki resim de kendisi tarafından çizilmiştir.

Bu kişi Marilyn Manson.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

yorumlarınız önemlidir.